17 de desembre del 2021

Repte “Qui soc?”

 Al llarg d’aquestes últimes setmanes els infants de P3, P4 i P5 s’han endinsat en el món dels animals de la granja i, per concloure’ l, aquest divendres 10 de Novembre visiten la granja Can Sala per comprovar tot el que sabien, saben i aquelles curiositats o inquietuds que encara els hi queden.

Els nens i nenes de P3 s’han centrat en descobrir les característiques de la gallina i el gall, han vista com són els ous per dins i per fora i han après un poema en anglès sobre aquests animals. També han après a classificar els animals de la granja segons trets físics: si tenen 2 o 4 potes, si tenen plomes o péls, etc. Finalment, han treballat el llenguatge matemàtic i l’atenció i discriminació visual amb els trencaclosques, els jocs d’ombres i agrupant segons mides.



A P4, es van animar a descobrir el món dels cavalls, tant és així que van acabar construint una maqueta de cavall i petits cavalls per jugar-hi. També han gaudit molt amb la música, i en especial, amb la cançó de la granja de’n Jepet. Finalment, l'Alba va portar el seu conillet per conèixer com són els conills de ben a prop. 



D’altra banda, els nens i nenes de P5 s’han dedicat a observar i experimentar amb les mides. Sí sí, s’han iniciat en la mesura tot prenent les mides de diferents tipus d’ou (d’Àneu, de gallina, d’oca, etc).

També han treballat les endevinalles en anglès i els mots encreuats!