18 de desembre del 2020

Repte "Ara ve... Nadal!"



 Acabem el trimestre amb aquest repte ple de màgia, parlant de tradicions i creant detallets i postals de Nadal per felicitar les festes a les nostres famílies.

A P5 hem parat a escoltar les nostres emocions i pensar a qui, i per què, ens agradaria regalar un ram de vesc per desitjar-li felicitat. A música hem continuat amb la pràctica de les altures del so, les notes i, a més a més, també han estat treballant aspectes del ritme, com la pulsació i el temps fort. També hem continuat amb l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura, hem comptat i buscat nombres dins la tira numèrica de l’1 al 9 i hem practicat amb diferents seriacions



A P4 hem estat alimentant molt bé al Tió! A més, hem aprofitat per fer comptatge de quins aliments es menjava. D’altra banda, hem estat guarnint la classe amb diferents decoracions, com unes boles de Nadal amb tocs de llum amb purpurina.



P3 hem treballat el llenguatge a partir dels poemes, dites i cançons. A més, hem descobert que la cançó dels Reis d'Orient parla del nostre poble, Palau! També hem fomentat la nostra part més artística creant decoracions per a la classe, com aquests arbres de Nadal amb cartrons i llumetes de colors.




 

D'altra banda, continuem descobrint vocabulari en anglès a través de les cançons. Aquí teniu un recull de totes elles. Ens ho hem passat molt bé cantant i ballant.